KERST-UUR IN SINT MICHIELSGESTEL

• Michaelkerk, Nieuwstraat 32, 5271 AD Sint Michielsgestel

Zondag 16 december van 16.00 tot 17.00 uur kunt u weer genieten van een inspirerend

‘KERST-UUR’.

Het afwisselende programma kent naast het optreden van het Gestels Gemengd Koor,o.l.v. Wilma ven der Schoot, een gastoptreden van het Gestels Kinderkoor o.l.v. Maartje van de Loo. Burgemeester J. Pommer zal een korte Kerstoverweging houden. Er zullen ook samen met het publiek enkele kerstliedjes worden gezongen.

Het GGK wordt op orgel begeleid door Agnes van de Loo. De pianopartijen zijn in handen van Sjors Heefer. Judith Roelofs zal een schitterende solo zingen.

Traditiegetrouw verbindt het GGK een goed doel aan haar ‘KERST-UUR’.

De helft van de opbrengst van ‘de-mandjes-bij-de-uitgang’ gaat dit jaar naar Stichting Dovenzorg Malawi, dovenzorgmalawi.nl.

Het ‘KERST-UUR’ belooft een sfeervol gebeuren te worden.
U bent van harte welkom!