KERST-UUR IN DEN DUNGEN

• Sint Jacobus de Meerderekerk, 5275 BM, Den Dungen

Zondag 16 december van 14.00 tot 15.00 uur kunt u genieten van een inspirerend ‘KERST-UUR’.

Elk jaar organiseert het Gestels Gemengd Koor in de tijd voor Kerstmis het ‘KERST-UUR’ in Sint Michielsgestel, en nu ook voor de eerste keer in Den Dungen. De entree is gratis.

Het afwisselende programma kent naast het optreden van het Gestels Gemengd Koor, o.l.v. Wilma van der Schoot, een gastoptreden van Jeugdkoor Triangel uit Den Dungen o.l.v. Margré van Gestel. Burgemeester J. Pommer zal een korte Kerstoverweging houden. Er zullen ook samen met het publiek enkele kerstliedjes worden gezongen.

Het GGK wordt op orgel begeleid door Agnes van de Loo. De pianopartijen zijn in handen van Sjors Heefer. Judith Roelofs zal een schitterende solo zingen.

Traditiegetrouw verbindt het GGK een goed doel aan haar ‘KERST-UUR’.

De helft van de opbrengst van ‘de-mandjes-bij-de-uitgang’ gaat dit jaar naar Stichting Dovenzorg Malawi, dovenzorgmalawi.nl.

Het ‘KERST-UUR’ belooft een sfeervol gebeuren te worden.

U bent van harte welkom!