NAJAARSCONCERT

• Ontmoetingscentrum De Meander, Meanderplein 1,5271 GC Sint-Michielsgestel

Het Gestels Gemengd Koor, o.l.v. Wilma van der Schoot, presenteert op zondag 11 oktober een stralend Najaarsconcert.

Het veelzijdige programma kent nummers als ‘Arcade’, de songfestivalwinner 2019 van Duncan Laurence, ‘Hallelujah Chorus’ van Händel en ‘Tranen gelachen’ van Guus Meeuwis. De pianobegeleiding is in de snelle handen van Margret Bekkers.

Er zal een gastoptreden zijn van het jonge, muzikale talent Jeroen Heefer. Zijn vaardige gitaarspel en warme stem beloven een uitermate plezierig optreden van deze zanger-gitarist.

Het concert, met pauze, wordt gehouden in De Meander, gelegen aan het Meanderplein in St. Michielsgestel. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis.

Voor ‘Vrienden van het Gestels Gemengd Koor’ worden tot 10 min. voor aanvang plaatsen gereserveerd.

Hoe kom ik in de Meander?  klik HIER

GGK: Elke woensdag 20.00 tot 22.00 uur in de aula van Gymnasium Beekvliet